Arsenal Women: North London is red

Närmare 49000 dök upp på arenan för att se ett klassiskt derby. Arsenal vs Tottenham och denna gång i damernas superliga. Arsenal var favoriter efter en briljant inledning mot Brighton, men kunde Tottenham agera uppstickare denna gång?

Det skulle visa sig snabbt att Spurs inte räckte till, Redan efter fem minuter nätade Beth Mead och Gunners höll uppe ett stort tryck under första halvleken. Vivianne Miedema gjorde 2-0 strax före paus och i andra halvleken fortsatte övertaget. Raffaela de Souza gjorde 3-0 innan Miedema rundade av med 4-0,
Gunners skjuter fart i toppen av tabellen. Två gånger 4-0 i början av säsongen och Manuela Zinsberger i målet har fortfarande inte släppt in ett enda mål mot Spurs. North London is RED. Tyvärr startade varken Blackstenius eller Hurtig denna gång, men de lär få fler chanser.