Varje måndag (tisdag denna vecka) publiceras en sammanfattning med vad som har hänt i damlaget under den gångna veckan. Samt var, när och hur du kan se lagets matcher under den kommande veckan.

Nicky Evrard, den belgiska supermålvakten från EM i somras kritade i måndags på ett kontrakt för Chelsea.

Sophie Ingle fick under tisdagen motta en OBE av prins av Wales efter att ha hyllats för sina insatser inom fotbollen under kungens nyårshyllningar.

Under onsdagskvällen spelade Chelsea hemmamatch mot Brighton. En match som skulle ha spelats under helgen, men fick flytt på sig till förmån för Ligacupfinalen.
Det var en stor rotation i startelva som med klasspelare på varje position ändå får ses som ett ”B-lag”.
Den internationella kvinnodagen rundades av med en 3-1 seger efter att Chelsea och Sam Kerr lite turligt fick med sig en straff redan efter 10 minuter.  Det var en tveksam straff som kanske borde blivit avblåst för offside i tidigare skede och sen var försvararen klart på bollen och inte spelaren.
Straffen satte Guro Reiten säkert och matchen punkterades direkt.
Där efter var det i stort sett bara ett lag som ägde hela matchen.
Jess Carter ökade på ledningen till 2-0, ett resultat som stod sig halvleken ut.

Johanna Rytting Kaneryd fick 90 minuter och gjorde sitt första mål i den kungsblå dressen när hon satte 3-0.
Brighton bytte in Danielle Carter i slutet och fick in en reducering till 3-1, men där tog målen slut denna onsdagskväll i det kylslagna London.

torsdags sattes datumet för ligans sista omgång. Det står nu klart att Women’s Super League kommer att avgöras senast lördagen den 27 maj då Chelsea gästar av Reading. Samtliga matcher i ligan har avspark kl.16.00.

Veckan avslutades med toppmötet mellan 1:an Manchester United och Chelsea som jagade 1 poäng och en match mindre spelad bakom.
Undertecknad satt på plats också stämningen på läktaren var på topp inför matchen - games for equality - där flaggorna med damernas budskap denna säsong vajade - Nothing can stop us.

Manchester United öppnade starkast men blev tidigt tillbakapressade av Chelsea.
I den 22 matchminuten tog Chelsea ledningen genom Sam Kerr som placerade bollen i en båge över Earps in i mål.
Chelsea höll undan och efter en andra halvlek där laget hela tiden låg rätt i försvaret kunde vi konstatera att Chelsea åter är i ligaledning två poäng före de jagande lagen, men med en match mindre spelad.

Läs om Hayes tankar efter matchen HÄR!

Kommande vecka:

Kvartsfinalen i FA cupen spelas söndagen den 19 mars mot Reading. Matchen har avspark kl. 15.00Select Car Leasing Stadium i Reading.