Varje måndag publiceras en sammanfattning med vad som har hänt i damlaget under den gångna veckan. Samt var, när och hur du kan se lagets matcher under den kommande veckan.

VECKA 47

Under veckan som gått har:

Under torsdagen gästade Alsu Abdullina och Paris FC Stamford Bridge för den andra gruppspelsmatchen i Champions League.
Det franska laget slog ut både Arsenal och Wolfsburg på sin väg till gruppspelet.
Kerr gav Chelsea ledningen efter en halvtimme spelad innan Paris kvitterade i den 38 minuten. Viktigt för bortalaget att ha likaläge i paus.
Chelsea steppade upp under inledningen av den andra halvleken och  efter tre minuter återtog laget ledningen genom Sam Kerr för att 10 minuter senare fullborda sitt hattrick,3-1. På övertid satte inbytte Sophie Ingle slutresultatet 4-1.

Det är efter helgen dags för landslagsuppehåll. Kapten Millie Bright som är given i det engelska landslaget har valt att tacka nej pga skada. Det är hennes knä som åter igen strular. Det höll henne borta från spel under hela våren och hon var först redo för spel till VM premiären.

Chelsea avslutade veckan med ännu en seger under söndagseftermiddagen. Denna gång var det ligamatch och Leicester som gästade klubben hemma på Kingsmeadow.
Lauren James gav Chelsea en drömstart där 1-0 kom efter 70 sekunder och 2-0 hade vi på tavlan redan fem minuter in.
Fullt ös framåt och känslan var att det kunde bli ett hej dundrades målkalas. Men istället får Leicester in reduceringsmålet till 2-1, Kerr ökade på ledningen till 3-1 innan reducering nummer två kom. Berger klarade sig undan både det röda och det gula kortet när hon utanför straffområdet golvade Leciesterspelaren, det borde varit minst ett gult. Frisparken satt läckert i nätmaskorna och resultatet stod sig fram till halvlek.
I den andra halvleken fullbordade Lauren James sitt hattrick 4-2 på tavlan och det kändes åter igen som att Chelsea hade koll på matchen. Leicester visade att de är ett helt annat lag än de var under fjolårssäsongen och stod upp bra mot ligaledande Chelsea.
Superinhoparen Aggie Beaver-Jones stod för sitt femte mål i ligan i sin femte match för klubben, fjärde som inhoppare. Vilken start hon fått på sin första seniorsäsong i Chelsea.