Det var en besviken Kepa efter gårdagens match

Det var en besviken Kepa efter gårdagens match

Southampton kom som tabelljumbo till Stamford Bridge och det skulle på förhand vara tre givna poäng till Chelsea men så blev inte fallet. The Saints vann matchen efter ett skickligt frisparksmål från James Ward-Prowse.

Efter slutsignalen buades det rejält på Stamford Bridge och man såg besvikelsen hos spelarna och Graham Potter. Återigen är det ett nytt bottennapp och det här har börjat bli en otrevlig vana för oss Chelsea-fans. Prestationen är alldeles för dålig från alla inblandande och där är Graham Potter inräknad. Det finns ingen spelidé och spelarna känns väldigt osäkra i sina ageranden under matchen.

Matchens enda mål som gjordes av Ward-Prowse var Kepas första insläppta mål på tre hemmamatcher. Kepa var nästintill uppgiven i intervjun efter matchen.

–Allting går emot oss just nu, vi är ett dåligt moment och vi måste hålla ihop. Vi har en stor trupp med många spelare och mycket kvalitet men det funkar inte ändå, säger Kepa.

–Det handlar inte om vi byter fem eller sex spelare, det är mer generellt, vi gör det inte bra, det är tydligt och vi måste förbättras. Det är tid att hålla ihop och det är tid för att arbeta, arbeta och arbeta, säger slutligen Kepa.  
 

Linus SjöströmLinussjostrom992023-02-19 14:17:00
Author

Fler artiklar om Chelsea