Gallagher full av beundran för Palmer: ”Kan inte hylla honom nog”
Conor Gallagher fick fira en efterlängtad seger mot Manchester United.

Gallagher full av beundran för Palmer: ”Kan inte hylla honom nog”

Conor Gallagher satte första målet för Chelsea mot Manchester United. Därefter var det Cole Palmers show. Lagkaptenen har nästan slut på superlativ för att beskriva Palmers prestationer.

Chelseas match mot Manchester United under torsdagskvällen är en modern klassiker. Chanser åt båda hållen, kaosartad kontringsfotboll, avgörande på ”Fergie time”. Till slut var det de kungsblå som drog det längsta strået och vann med 4–3.

– Wow. Vilken otrolig match! Det är grymt att få alla tre poäng till slut. Killarna visade karaktär, fortsatte spela och försöka få in målen på slutet, säger Gallagher till officiella hemsidan.

Cole Palmer hade redan hunnit göra avtryck i första halvlek när han satte 2–0 från straffpunkten. När matchen nått minut 73 befann sig Chelsea istället i en prekär situation, underläge 2–3. Det var då Cole Palmer bestämde sig för att bära laget på sina axlar. I den 101:a minuten dunkade han in avgörande 4–3 och fullbordade sitt hattrick.

– Man måste berömma killarna. Cole med. Han har varit otrolig för oss. Han har sådant självförtroende, är så lugn och iskall. Han har varit fantastisk sedan dag, jag kan inte hylla honom nog.

Gallagher fick inte vara med och slutföra matchen, utan byttes ut med en minut kvar av ordinarie tid. Chelseas nummer 23 är rejält ödmjuk när han beskriver situationen.

– Det var en galen match men jag tyckte hela tiden att vi hade en chans. Vi hade våra lägen, jag tycker att tränaren gjorde ett bra byte när Noni ersatte mig. Han är briljant en-mot-en, Noni visade det när han vann straffen. Kredd till tränaren och killarna som kom in, det var en briljant prestation, säger Gallagher.

Wiktor Lidvall@LidvallWiktor2024-04-05 19:46:00
Author

Fler artiklar om Chelsea