Inför: AFC Wimbledon - Ramsgate
”The magic of the cup” Ikväll möter The Dons Ramsgate i FA-cupens andra omgång.

Inför: AFC Wimbledon - Ramsgate

The Dons tar emot Ramsgate från divison åtta hemma i FA-cupens andra omgång

En plats i tredje rundan står alltså på spel ikväll där vi redan vet att Ipswich kommer stå för motståndet efter det att man lottat igår kväll.
Kanske inte det mest glamorösa laget att möta men vi skall verkligen göra allt för att ta oss dit ändå.

Inga nya skador att rapportera inför dagens match och vår manager, Johnnie Jackson, kommer med stor sannolikhet att mönstra ett starkt lag för att försöka avgöra så tidigt som möjligt.

Senaste matchen i ligan mot Gillingham slutade ju med en 1-0 förlust så det torde även finnas rejält med revanschlusta hos våra pojkar ikväll.

Våra motståndare för dagen, Ramsgate, spelar ju till vardags i division åtta och har gjort det bra bara genom att ta sig till andra omgången men nu vill man såklart ha mer när man väl kommit såhär långt.
Räkna med att man kommer sälja sig dyrt så vi skall absolut inte drabbas av hybris och tro att vi bara kan ställa ut skorna för att ta hem det här.
Ramsgate kommer dessutom ha ett stort följe supportrar som backar upp laget ikväll då man sålde slut sina tilldelade 1500 biljetter på nolltid.

Matchen kommer direktsändas på ITV4 samt Via Play och SweDons har därmed ordnat med pubträff på Wirströms i Gamla Stan kvällen till ära.

Mot tredje omgången ikväll nu då.

AFC Wimbledon - Ramsgate
FA-cupen andra omgången
Arena: Plough Lane
Datum: Måndagen den 4:e december 2023
Tid för avspark: 19:45 brittisk tid, 20:45 svensk tid
Se matchen direkt på: Wirströms pub i Gamla Stan eller ViaPlay

WOMBLE TILL I DIE!

 

Leif Viklund2023-12-04 16:09:00
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon