2 - 1

League One nästa för Stags!
League One nästa för the Stags efter 2-1 hemma mot Accrington.

2-1 mot Accrington innebär League One för the Stags nästa säsong

League One nästa! Så blir fallet för the Stags efter 2-1-seger hemma mot Accrington inför den fina publiksiffran 7942, varav 61 från Accrington.

The Stags fick en smakstart med 1-0 redan efter två minuter då George Maris styrde in ledningsmålet via en försvarare. Resten av halvleken kontrollerade the Stags och pausledningen var välförtjänt. 2-0-målet kom i minut 62 genom Stephen Quinn, som gjorde en kanonmatch. Lite nerv blev det i slutet när Leigh reducerade för Accrington med ett kanonskott på volley efter friispark. Men the Stags höll undan och den länge efterlängtade uppflyttningen till League One tillsammans med Stockport och Wrexham var ett faktum.

När managern Nigel Clough tog över hösten 2020 låg the Stags nära fel streck i tabellen. Men placeringarna 7, 8 och nu antingen tvåa eller trea är placeringar som talar. Detta också trots en hel del långtidsskador.