Medlemskap 2024-25

Medlemskap 2024-25

Nu är dags att förnya ditt medlemskap i West Ham Fans Sverige. I supporterklubben fortsätter vi vårt idoga arbete med bland annat tävlingar, sociala medier och supporterprylar. 

Vi har fortfarande två säsongskort på London Stadium till “uthyrning" för dig som medlem. 

Vi kommer erbjuda en eller annan pubträff under året. Allt för att knyta banden ännu tightare mellan oss supportrar runt om i detta avlånga land (och även några som bor utomlands)!

Missa inte när vi “annonserar” i mail och på sociala medier om de aktiviteter vi anordnar! Och delta gärna, tävlingarna är gratis för alla medlemmar.

Vi har tagit fram ett antal supporterprylar, mössor, buffar och t-shirts i olika storlekar. Vi kommer att göra ett nytt utskick under hösten för att se om det är fler som vill beställa när julhandeln börjar närma sig. Men till dess, hör av er om ni vill så kan vi skicka ut bladet till just er!

Under säsongen får du fortlöpande information om supporterklubbens aktiviteter.

Medlem blir du genom att betala in 100 kr till bankgiro 651-6637 eller swisha 1234746178samt maila följande information om dig själv till westhamfanssverige@gmail.com (du som ännu inte fyllt 18 år skickar bara mailet). För familjemedlemskap betalar du in 150 kr och meddelar informationen nedan om alla som ska bli medlemmar.

1. Namn

2. Adress

3. Landskap

4. Födelseår

5. Telefonnummer

6. E-postadress
 

West Ham Fans Sverige JesperWHU2024-06-19 10:12:53
Author

Fler artiklar om West Ham