London Stadium, 2022-10-24 21:00

West Ham - Bournemouth
2 - 0

Spelarbetyg: West Ham-Bournemouth 2-0

Spelarbetyg: West Ham-Bournemouth 2-0

Under måndagskvällen tog West Ham en mycket stabil och viktig seger mot nykomlingen Bournemouth. Matchresultatet skrevs till 2-0 och i och med det klättrar West Ham från en 17:e plats i tabellen till en tiondeplats.

1 – Dålig
2 – Godkänd
3 – Bra
4 – Utmärkt
5 – Världsklass


Lukasz Fabianski – 3
Gör en bra och stabil match utan att göra några missar. Blir heller aldrig riktigt testad på allvar.

Ben Johnson – 3
Står, tillsammans med övriga i backlinjen, för en solid insats bakåt. Vinner sina dueller och har bra positionsspel.

Kurt Zouma – 3
Som vanligt väldigt stark i luftrummet trots att han ställs mot två av ligans tyngsta targetanfallare. Gör första målet och därför blir hans trea lite tyngre än Johnsons och Kehrers.

Thilo Kehrer – 3
Gör en bra match, men har det lite tuffare i duellspelet när Kieffer Moore kommer in för bortalaget. Kan ibland ta beslut som känns riskabla och som kan leda till kontringar eller ännu värre.

Aaron Cresswell – 3
Sett över 90 minuter så är han tillsammans med Benrahma bäst i laget idag. Oerhört stabil bakåt, har relativt bra leverans på bollarna in i boxen och är passningssäker. Han har verkligen lyft sig sedan slutet på förra säsongen.

Declan Rice – 3
Gör en bra match och har en fortsatt uppåtgående formkurva. Dominerar mittfältet och sätter 72 av 73 passningar till rätt adress vilket är otroligt bra.

Tomas Soucek – 2
Gör en okej match, men det vill fortsatt inte lossna för honom. Visst funkar han bättre på ett tremannamittfält, men trots det är det inte mer än en godkänd insats. Slår några riktigt slarviga passningar som hade kunnat leda till väldigt farliga omställningar. Spelar totalt utan självförtroende och spelar hellre hem bollen än upp. Trean räddas av assisten.

Flynn Downes (UT 88) – 3
Fortsätter ta kliv mot en ordinarie startplats. Är verkligen en kopia av Rice och pressar högt, är brytningssäker och har inga problem med att hålla i bollen.

Jarrod Bowen (UT 88) – 1
Skapar egentligen inte något alls och med hans egna mått mätt var det här en dålig insats från honom.

Gianluca Scamacca (UT 74) – 2
Ganska anonym insats, även om hans första halvlek är bättre än hans andra. Är en bra uppspelspunkt och rörlig i sitt anfallsspel. Stundtals håller han i bollen lite väl länge när det finns bättre alternativ.

Said Benrahma – 4
Matchens bästa spelare idag. Den i offensiv riktning som står för näst intill all kreativitet och gör det bra i sista tredjedelen. Skönt för honom att han fick kröna ännu en bra insats med ett mål på slutet. Känns för mig given i elvan just nu.

Michail Antonio (IN 74) – 2
Ett okej inhopp. Gör livet surt för Bournemouthförsvararna och tar sina tuffa patenterade löpningar. Stundtals går han ner lite väl lätt i duellspelet vilket är olikt honom egentligen.

Pablo Fornals (IN 88)
Spelade för få minuter för att betygsättas.

Vladimir Coufal (IN 88)
Spelade för få minuter för att betygsättas.
 

Kasper Ljungström2022-10-25 18:05:38
Author

Fler artiklar om West Ham