Tottenham Hotspur Stadium, 2022-10-23 17:30

Tottenham - Newcastle

Spurs behöver hitta spelet
Tottenham tar emot Newcastle.

Spurs behöver hitta spelet

Det är ett Tottenham som har något att bevisa som på söndagen tar emot Newcaste. Tottenham förlorade, efter att ha varit totalt utspelade, onsdagens bortamatch mot Manchester United med 2-0. Kan Spurs hitta spelet i denna match?

Tottenham spelar hemma. Kanske kan det tala för Spurs. Newcastle ligger fem poäng bakom Spurs och får alltså kontakt om dom vinner matchen. Mycket står på spel.


Vem väljer Conte till höger?
Emerson Royal har missat tre ligamatcher, men är nu åter aktuell efter avstängning. Matt Doherty har inte gjort bort sig när han har fått chansen, och Antonio Conte har ett val att göra. På andra kanten brukar Ivan Perišic hamna utanför startelvan lite då och då, och eftersom han spelade senast kan det vara dags för Ryan Sessegnon i den här matchen.

Arsenal har inlett väldigt starkt. Annars är det en jämn tabell med sju lag som antagligen alla tycker att det är realistiskt att tro på en topp 4-placering. Spurs spel har hackat, och mötet med Manchester United oroar. Spurs släppte till väldigt många chanser, och det var tack vare en fin insats av Hugo Lloris som Spurs lyckades hålla siffrorna nere.


Är Newcastle redo för toppen?
Newcastle satsar, och med pengar brukar det gå att nå framgång. Laget förlorade i den femte omgången mot Liverpool, men det är den enda förlusten hittills. För många oavgjorde under augusti och september har dock kostat många poäng. I oktober har man vunnit mer, men segrarna har kommit mot Fulham, Brentford och Everton. Den här matchen är helt klart ett större test.


Möjlig startelva Spurs:
Lloris
Romero Dier Lenglet
Royal Højbjerg Bissouma Bentancur Sessegnon
Kane Son

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2022-10-22 13:58:00
Author

Fler artiklar om Tottenham