Thiago Silva förlänger kontraktet!
Ytterligare ett år med Thiago Silva!

Thiago Silva förlänger kontraktet!

Det har varit en följetång ett tag nu, men nu står det klart att Thiago Silva förlänger sitt kontrakt med ytterligare ett år. Det bekräftar klubben på sin officiella hemsida.

Under fredagskvällen gick Chelsea ut på den officiella hemsidan och bekräftade att Thiago Silva förlänger sitt kontrakt med ett år, till sommaren 2024. 

"Jag är väldigt glad att fortsätta min karriär hos Chelsea" säger Thiago Silva till chelseafc.com

Thiago Silva fortsätter med att berätta att han inte kunnat tro att det skulle bli fyra år som han kommer spendera i Chelsea när han enbart bara skrev på ett år när han kom 2020.

Även Chelseas ordförande Todd Boehly och hans högra hand Behdad Eghbali kommenterar förlängningen till den officeilla hemsidan.

"Vi är väldigt glada att Thiago Silva väljer att stanna i Chelsea. Han är en världsklassspelare och visat det i många år för både klubb och landslag. Hans erfarenhet, kvalitet och ledarskap är vitala för att vi ska kunna ta oss framåt" säger Todd Boehly och Behdad Eghbali till chelseafc.com

Thiago Silva skrev på för Chelsea i augusti 2020 och har sedan dess varit en av lagets absolut viktigaste pjäser. Han var med och ledde laget till finalen i Champions League redan under sin första säsong som Chelsea besegrade Manchester City i.

Sigge Öijer @oijersigge 2023-02-10 23:02:00
Author

Fler artiklar om Chelsea