Tottenham Hotspur Stadium, 2023-04-08 16:00

Tottenham - Brighton
2 - 1

Spurs rånade Brighton
Harry Kane gör skillnad.

Spurs rånade Brighton

Tottenham gjorde det mesta fel hemma mot Brighton. Stundtals var det spel mot ett mål. Men på nåt sätt lyckardes Spurs vinna.

Vi har vant oss vid hur Tottenham ställer upp och spelar den här säsongen. Ett tränarbyte gör ingen skillnad. Tottenham var totalt utspelat hemma mot Brighton. Spurs ser ut som ett lag helt utan ledning.


Stellini utvisad
Tottenham fick knappt röra bollen under den första halvleken. Heung-min Son lyckades ändå ge Spurs ledningen, men det skulle inte hålla. En gång räddades Spurs av ett tveksamt VAR-ingripande, en annan gång tog bollen i stolpen, men tillslut satt kvitteringen efter hörna.

Spurs spelade dåligt i den första halvleken, och det blev nästan värre i den andra. Matchen hettade till när tränarna började bråka och båda blev utvisade, i övrigt handlade det mest om hur domarna och VAR skulle hitta vägar för Spurs att hålla sig kvar i matchen. Men mitt i ingenting hittade Pierre-Emile Højbjerg snett inåt bakåt till Harry Kane som gjorde 2-1. Det var inte rättvist.


Spurs måste hitta ettt spel
Det gäller att vinna. Ibland går det inte trots att det ser bra ut. Men Spurs behöver vinna för att kunna drömma. Men frågan är om man inte behöver ett spel för att det ens ska vara möjligt att hoppas.

Mål: 1-0 Son (10), 1-1 Dunk (34), 2-1 Kane (79)

Bäst i Spurs: 
+++ Kane
++ Dier
+ Romero

Spurs lag:
Lloris
Romero Dier Lenglet
Porro Højbjerg Skipp (Sarr 88) Perišic (Tanganga 90)
Kulusevski (Danjuma 78) Kane Son

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2023-04-08 18:03:00
Author

Fler artiklar om Tottenham