Enzo: ‘’Jag känner mig hemma’’
Den argentinska VM-vinnaren börjar bli varm i kläderna i London!

Enzo: ‘’Jag känner mig hemma’’

Chelsea-mittfältaren Enzo Fernandez erkänner att han känner sig ‘’hemma’’ efter att en ung anhängare rusade fram till honom efter tisdagens 2-0 seger över Borussia Dortmund.

Vad hände?
Graham Potter tog en viktig seger både för sin tränarkarriär och för resterande del av Chelseas säsong. Mål av Raheem Sterling och Kai Havertz räckte till för avancemang till CL-kvartsfinal. I en match där anhängarna på läktaren var peppade från början till slut rusade en ung anhängare fram till Enzo Fernandez efter matchen och frågade efter hans tröja. VM-vinnaren var okej med det och erkänner att interaktionen fick honom att känna sig ännu mer hemma på Stamford Bridge.

Vad de sade
– Det var väldigt emotionellt när pojken sprang fram till mig, förklarar Fernandez efter matchen.

 – Det var väldigt speciellt eftersom han ville träffa mig och han gav mig en snabb kram. Nu känner jag mig ännu närmare anhängarna. Jag älskar att lära känna anhängarna och tron de har på mig är otrolig. Jag känner mig hemma. Jag är väldigt glad här och jag håller på att lära känna mina lagkamrater ännu bättre. Jag känner mig självsäkrare, säger Fernandez.

Den större bilden
22-åringen har startat samtliga matcher för Chelsea sedan övergången från Benfica i januari. Han har direkt visat att han hör hemma på Chelseas mittfält. Trots det var tisdagens seger endast Fernandez andra i Chelsea-tröjan. Laget hoppas på att det fortsätter att gå bra, argentinaren har sett bekväm ut bredvid rutinerade Mateo Kovacic och snart är N’golo Kanté återigen i spelskick.

Härnäst för Fernandez?
Argentinaren hoppas att återigen få speltid när Chelsea möter Leicester på bortaplan i Premier League på lördag när de siktar på tre raka segrar för första gången sedan början av oktober. 

Källa: goal.com

TV: Felix målskytt – Enzo Fernandez med enastående framspelning

 

 

Thomas EngstrandThomasE-31@hotmail.comtengstra2023-03-09 16:12:00
Author

Fler artiklar om Chelsea