Euro 2024: Cucurella het vinnare
Conor Gallagher är inte alltid överens med domaren. Vi fick även denna kväll se ett gult kort riktad mot Conor.

Ingen superkväll för de Chelsea-spelare som deltog under torsdagskvällen. Speltid endast för Conor Gallagher och Marc Cucurella.

Tråkigt nog innebär torsdagskvällen inte speciellt många minuter på planen för våra blå hjältar. Cole Palmer fick se sitt lag från bänken, så även Djordje Petrovic. Lite ljusare tider för Conor Gallagher som nästa fick en helv halvlek när han även denna match ersatte Trent Alexander-Arnold i matchminut 54. Enda Chelsea-spelare från start denna kväll var Marc Cucurella som startade som vänsterback för sitt Spanien.

Gallaghers inhopp var inte det bästa man har sett av vår unge mittfältare. En varning hanns med, ingen högoddsade direkt. I övrigt matchade Gallagher sina lagkamrater där initiativen för kvällen allt som oftast saknades. Fyra skott på mål mäktade det stjärntäta England med jämför med Danmarks sju. Att England fick med sig en poäng från matchen skall man vara glada för. Som Chelsea-fan undrar man såklart var inte Cole Palmer får chansen på planen. En mönsterbrytare är något England behöver.

Gruppens sista omgång spelas på tisdag.

Kvällens sista match var den mellan Spanien och Italien. En ok första halvlek för oss som tittade på. Marc Cucurella stod för löpningar, brytningar och energi. En bra halvlek av Marc. Inga mål i första halvlek trots att Spanien hade flertalet hel- och halvchanser.

Cucurella gjorde även en bra andra halva av matchen, främst via uppoffrande spel och nyttiga löpningar. Spanien gör 1-0 och vinner matchen rättvist.