Falkens Funderingar 30 sept 2022- North London is RED- fråga Sol.

Är det så där irriterande jobbigt igen eller är det mera som vanligt?
Arsenal mot Spurs i ett North London Derby? Det brukar vara hets, hat, vansinne, glädje, irritation och frustration. Hur är det i år? Är jag lugn i själen eller mest irriterad och förbannad?
För en gångs skull kommer jag att vara mer balanserad än vanligt. Jag inser att jag inte kommer att se matchen då jag besöker Taj Mahal i indiska Agra. Full av pilgrimer, fattigdom, gudomligheter och heliga män, men även fast jag tillber Tony Adams, Liam Brady och Thierry Henry så kommer jag inte kunna hänga upp dem på någon av väggarna för då lär väl munkarna förvandla mig till en egen gud utan både ben, huvud och knäleder. 
Men bortsett från min egen närvaro framför TVn så är jag för en gångs skull rätt lugn. Arsenals inledning av säsongen har varit lysande; oh ja vi har några vanliga skador, men Spurs spel har inte imponerat med försvarsspel och kontringsspel. Mest irriterande är naturligtvis frisörlärlingen Emerson som borde förpassas till närmaste koloni av flätade människor, den hårfagre f.d frikände matchfixaren Conte och så naturligtvis Richarlison som inte ens har en mor som tycker om honom. Bortsett från det.. nja, vi gillar ingen annan heller.. inte ens Kulusevski. Bryr mig inte om han är svensk,, har han valt Spurs som klubb så felas i omdöme. Radikalt. 

Men det är North London Derby och Arsenal har hemmaplan. En seger mot dessa liljevita omdömeslösa grannarna är naturligtvis skönt och placeras oss fortsättningsvis i toppen av en haltande liga. Att Spurs ligger så nära bakom oss är en fars och en ren domarskandal. Men sitter Stevie Wonder i VAR-rummet så blir det så. Son fick lite luft senast och gjorde tre men det hade nog vemsomhelst gjort mot det motståndet, så det håller jag inte så högt utan snarare det fakum att ded inte vann med mer. Gunners borde ta tre poäng imorgon, jag utgår ifrån ett stabilt försvar, ett spelande mittfält och anfallare som kommer löpande i vågor. Jag förväntar mig att uppviglaren Conte återigen försöker få med sig massorna, påverka domaren och springa gatlopp om så behövs och jag förväntar mig att Harry Kane som vanligt försöker ha en näsa för mål. Jag hoppas dock att Gunners står emot och återigen visar att norra London är och förblir RÖTT. 
Om inte annat så fråga Sol Campbell som inför säsonge 2021/22 valde att lämna titellösa Spurs, kliva över stängslet till London Colney,, skriva på för Arsenal och direkt vinna dubbeln. Hoppsan. 
Go Gunners. 

Magnus Falk2022-09-30 20:02:00
Author

Fler artiklar om Arsenal