Inför Sheffield United- QPR
Ny match på Bramall Lane på tisdag kväll. QPR kommer på besök och en spännande och intressant match väntar publiken i Sheffield.

Inför Sheffield United- QPR

På tisdag kväll möter Sheffield United QPR på Bramall Lane och en spännande toppmatch väntar för Heckingbottom och laget. Kommer Sheffield United fortsätta sin positiva trend mot QPR?

På tisdag kväll kommer Londonklubben QPR på besök till Bramall Lane och en spännande match väntar för två lag i bra form. Bortalaget har klättrat i tabellen och hemmalaget är fortfarande i serieledning av The Championship. I den senaste matchen spelade Sheffield United oavgjort mot Birmingham City på hemmaplan och nu krävs det bättre spel för att kunna bärga en ny seger. Fortfarande är många spelare skadade även om vissa verkar att vara på väg tillbaka i spel. Det är förstås jobbigt att Ahmedhodzic är skadad och redaktionen hoppas han snart kan vara tillbaka i laget. 

På tisdag kväll kommer Foderingham fortsätta i målet. Han har fortsatt att vara stabil under matcherna. I försvaret fortsätter Egan och Basham tillsammans med Norrington-Davies. Redaktionen vet inte i skrivande stund när Clark förväntas vara spelklar. På mitten fortsätter troligen samma spelare med Berge, Baldock, Norwood, Doyle och Ndiaye. Här kommer ju antagligen Bogle få komma in i andra halvlek. När det gäller anfallet så kommer förhoppningsvis McBurnie spela eftersom han nu nästan ständigt gör mål och kanske får Khadra chansen från början den här gången. Vi får helt enkelt se på tisdag kväll.

Sheffield United vann båda matcherna mot QPR när de möttes under den förra säsongen och på Bramall Lane har man inte förlorat mot QPR sedan 2010. The Blades har haft en positiv trend på hemmaplan och inte förlorat sedan kvalmatchen mot Nottingham Forest i våras. Förhoppningsvis kommer vi få se bättre spel när laget nu hunnit med någon extra träning efter landslagsuppehållet. 


Eventuell laguppställning för Sheffield United på tisdag kväll:

Foderingham
Egan
Basham
Norrington-Davies
Baldock
Berge
Norwood
Doyle
Ndiaye
McBurnie
Khadra

Motståndarna
QPR ligger just nu på en 5: e plats i tabellen med 18 inspelade poäng. Laget har kommit igång på slutet och imponerade med en seger mot Bristol City på bortaplan i den senaste omgången. Michael Beale tog ju över jobbet som manager inför den här säsongen och laget hoppas kunna bygga på något positivt inför framtiden. Klubben har ju varit och nosat på en kvalplats de senaste åren men aldrig riktigt nått fram hela vägen. Under säsongsinledningen har QPR faktiskt nästan spelat bättre på resande fot än hemma på Loftus Road i London. 

Spelare som har imponerat är bland annat Willock med hela 5 mål framåt och Chair med 3 mål samt 5 framspelningar vilket är grymt imponerande. Andra spelare som har imponerat är Johansen med 2 mål och 4 assists samt Roberts med 2 gjorda mål. Alla dessa spelare måste Sheffield United ha extra koll på eftersom de utgör ett offensivt hot.

De 10 senaste matcherna mellan lagen på Bramall Lane:

2022-04-05.  Sheffield United- QPR 1-0
2019-01-12.  Sheffield United- QPR 1-0
2018-02-18.  Sheffield United- QPR 2-1
2010-08-14.  Sheffield United- QPR 0-3
2010-03-13.  Sheffield United- QPR 1-1
2008-08-16.  Sheffield United- QPR 3-0
2008-01-12.  Sheffield United- QPR 2-1
2006-02-25.  Sheffield United- QPR 2-3
2005-04-09.  Sheffield United- QPR 3-2
2003-09-23.  Sheffield United- QPR 0-2

Statistik.   10.   6.    1.    3.   15-13

Up The Blades 

UTB 

Ola Paulsson 2022-10-02 13:30:09
Author

Fler artiklar om Sheffield U