Medlemsprofil 323

Så beger vi oss vidare i landet och hamnar i staden som är känt för sin strejk, branden och att det var en av fyra städer som fick öppna ett casino för en herrans massa år sedan. . Staden har även en rik idrottshistoria där Bert-Ola Nordlander, Elisabeth Leidinge,, Anna Holmlund, Henrik Zetterberg och Emil Forsberg är bland de stora. Här är 20 svar från Sundsvalls största Villasupporter Magnus Hagman.

1 Namn: Magnus Hagman
2. Ålder: 52
3. Bosatt: Metropolen Sundsvall
4. Ev nick på forumet: Magnus Hagman
5. Jobbar med: Skog och Lantbruksansvarig på kontoret i Sundsvall, Handelsbanken
6. När blev du en Villan? Slutet av 70-talet
7. Antal besök på Villa Park? 2 snart 3
8. Favoritspelare i dagens Villa? Martinez, Mcginn
9. Favoritspelare genom tiderna? David Platt för spelare jag sett på tv för AV men visst är jag nyfiken på spelare som t ex Pongo
10. Bästa Villaminne? Jadu, bästa Villaminne. Svår fråga tycker jag. Visst första gången jag var på Villa Park, skriva och surra med folk på vårt forum, SvenskaFans. Kul vinna storvinst på Anfield, skoj att få veta att vi har en spelare i laget nu som är med i Polska landslaget! Alltså, jag tycker det är kul med laget, färgerna på tröjorna, traditionerna, gemenskapen. Fick tips av några på forumet om böcker jag skulle läsa med hänvisning till AV. Inte att förglömma slipsen som jag fick förra året av Andy Blair!
11. Favoritlag förutom Villa? GIF Sundsvall, Wiskans IF
12. Lag du ogillar mest i England? Jag gillar AV.
13  Favoritmat? Eftersom jag oftast kommer hem senare än hustrun så är det oftast hon som tillreder maten, det gör att jag svarar; Det jag blir serverad.
När jag fyller år brukar jag dock alltid få stekt fläsk, löksås och ”pära”. Det är gott.
14. Favoritdricka? Trocca, Pommac, Champis. Öl. Vatten.
15. Älskar? Förutom det, förhoppningsvis, obligatoriska som fru och barn? Människor som är hängivna. Gränsen till att vara fanatisk kan vara hårfin gentemot hängiven. Oavsett vad människor är hängivna så har de så mycket kunskap om ämnet. Det gillar jag. De kan få prata om blommor, film, längdskidor, virka ja vad som helst men det älskar jag hos folk. Oftast finns det något hos de flesta men det verkar som de inte vågar ta upp sitt allra största intresse.
16. Ogillar? Orättvisor. Å andra sidan; Vad är rättvisa?
17. Hobby förutom Villa? Ingen speciell hobby men visst är det skönt att vara i fjällstugan och köra skoter, men gillar att vara ute och springa. Se sport live, eller på tv. Familjens intressen. Medellivlängden för en man enligt SCB är drygt 81 år. Jag gillar att göra saker.
18. Vem skulle du helst vilja träffa? Levande, död, fiktiv eller inte fiktiv? Jag skulle vilja träffa Sherlock Holmes, jag skulle uppskatta Charles Darwin men samtidigt tycker jag det vore minst lika skoj att träffa de människor som finns på SvenskaFansForum. Förstå vilken kunskap och så många historier bland alla människor som finns där!
19. Vem skulle du vilja sparka i häcken? Eftersom det sägs att energi inte kan skapas utan endast omvandlas så har jag gjort det till mitt motto att när jag dör så vill jag ha skapat mer energi runt om mig bland människor jag träffar än vad jag ska ha tagit från dem. Så, jag kommer inte hinna träffa allihopa, därför ser jag inte att jag har tid att vara negativ men som världen ser ut just nu så skulle jag vilja säga åt Putin att ”veta hut”.
20. Största idrottsupplevelse? Barnens träningar, barnens matcher. Tveklöst. När jag och, numera, hustrun nyss hade träffats och det ska vara gulligt och sött, ja allt det där….då sa jag åt henne att följa med mig och se fotboll i Korpen. Vi gick ned till fotbollsplanerna och kollade på fotboll. Efter ett tag så frågade hustrun; - Magnus, vem är det som du känner? Jag tittade på henne och svarade; - Ingen, jag får se fotboll live. Älska sport!
Men visst, Anja Pärson som kraschar våldsamt i OS 2010 och dagen efter tar OSbrons är otroligt. Cathy Freeman vinner OS 2000 på hemmaplan inför en nation som räknat hem guldet sedan länge.
När Sverige vinner VMfinalen mot Kina i Kina, med 5-0.
En Boklöv som revolutionerar backhoppning med norrman som försöker få regeländringar men som inte ger effekt utan Boklöv fortsätter sin stil. Precis det jag uppskattar, han är så hängiven att han väljer att revolutionera en sport som inte är stor i Sverige. Förstå hur många ensamma kvällar i en hoppbacke med en stark beslutsamhet!
Det finns många vackra minnen. Fast det jag nu ser fram emot är när familjen åker för att se matchen mot Bournemouth och vi ska försöka hänga med på rundvandringen i VillaPark tillsammans med de som ska med på medlemsresan.

Geddis 2024-02-15 19:58:20
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Aston Villa - Bologna 2-0
Manchester United väntar på Villa Park