En söndagseftermiddag där Chelsea återigen inte kom upp i nivå och förlorade välförtjänt. Ingen jättebra prestation från någon av spelarna idag.

3 – Bra
4 – Mycket bra
5 – Mästerlig

Robert Sanchez - 2
Fortsatt inte helt förtroendeingivande i vissa aktioner. Dräller med bollen vid fötterna ett flertal gånger och boxar hejvilt. Gör en bra räddning i första läget på ledningsmålet och kan inte göra så mycket åt returen.

Reece James - 2
Skadebekymren fortsätter för lagkaptenen. Fick lämna planen efter bara 27 minuter spelat och dessvärre känns det som att de där skadorna kommer fortsätta gäcka lagkaptenen en bra bit framöver.

Axel Disasi - 1
Missbedömer vissa bollar och löpningar i defensiven. Svagt försvarsspel vid 1-0 målet där han inte snappade upp Calvert-Lewin.

Benoit Badiashile - 1
Likt sin mittbackskollega är det inte helt felfritt. Missbedömer vissa situationer även han och hänger heller inte med i Evertons 1-0 mål.

Marc Cucurella - 2
Fick gå över på högerkanten när James klev av i första halvlek. Är inte lika trygg ute till höger men en godkänd insats idag.

Enzo Fernandez - 2
Syns inte så mycket idag och kommer inte upp i den nivå som vi vet att han kan. Behöver mer till med Caicedo för att få ett riktigt tryggt och stabilt mittfält.

Moises Caicedo - 2
Njaa, det vill sig inte ännu för Caicedo i Chelseatröjan. Syns inte så mycket och ibland direkt svagt passningsspel. Över tid både tror och hoppas jag att det här kommer bli bra, men det är dags att lägga in en högre växel snart.

Conor Gallagher - 1
Det kändes bra att han var tillbaka i startelvan igen. Dock kommer han helt fel i situationen vid 1-0 målet och hinner inte med i jobbet hem.

Mykhailo Mudryk - 2
Pigg i inledningen av matchen med explosiva aktioner och vissa gånger i andra halvlek.. Men som så många gånger förr försvinner ukrainaren ur matchen och syns inte så mycket som han bör göra.

Cole Palmer - 3 (Matchens lejon)
Kommer till några avslut utanför straffområdet och visar gång på gång upp sin fina vänsterfot, men inte det där kliniska som vi vant oss vid. Vann flera dueller och var bäst idag, men utan att riktigt imponera heller.

Armando Broja - 2
Kul att han fick chansen från start och river och sliter längst fram. Inte alltid den bästa touchen men jobbig att möta.

Inhoppare:
Levi Colwill - 2 (inbytt 27:e)

Ersatte James i första halvlek. Kom upp bra i offensiven någon gång i andra halvlek men inte mycket mer än så.

Nicolas Jackson -  2 (inbytt 67:e)
Fick ett kanonläge direkt men utan att förvalta det. Springer mycket som han brukar göra men fick inte mycket mer chanser.

Raheem Sterling - 2  (inbytt 67:e)
Bidrog med lite mer fart längst fram tillsammans med Jackson men skapade inte så mycket under tiden han spelade.

Ian Maatsen (inbytt 84:e)
Spelade för kort tid för att betygsättas

Djordje Petrovic - 1 (inbytt 84:e)
Spelade för kort tid för att betygsättas var även tanken här. Men ingripandet vid 2-0 målet kan inte annat än att betygsättas som underkänt. Jobbig debut för serben.