West ham United FC- Crystal Palace FC

West Ham United fick med sig ett oavgjort resultat mot Crystal Palace under söndagseftermiddagen. Resultatet skrevs till 1-1 och sett till lagens insats under matchen var det ett rättvist resultat.

Mohammed Kudus visade sig från sin bästa sida och gjorde en otroligt bra insats från start och ledde laget till matchens öppningsmål när han förvaltade Vladimír Coufals inspel i den 13:e minuten.

Tomáš Souceks som har varit bra de senaste matcherna skulle även han få in bollen i nät innan han blev avblåst för offside. Istället för en ökad ledning var det gästerna som kvitterade i den 52:e minuten genom Odsonne Édouard. Trots att West Ham hade flera bra lägen till att sätta ett vinnande mål framför allt genom Jarrod Bowens, delades poängen lika.

Chanser kom och gick på båda sidor av pausen när David Moyes lag hotade med ett andra mål. Före paus var Nayef Aguerd fantastiska 30 meters pass fram till Jarrod Bowen nära att resultera i mål, men målvakten Sam Johnstone hindrade Bowen från att peta in bollen.

Palace gick sedan upp på andra änden av planen och kvitterade i den 52:a minuten. Genom att störa West Hams uppspel med en hög press tvingade dem west Hams Mavropsnos till ett misstag och bolltapp, och Édouards skott hittade nätet.

Lucas Paquetá fortsatte att leda anfallet i den andra riktningen men hans inspel hittade nästan Emerson, vars avslut gick över ribban på nära håll.

Mavropanos hade sedan nästan åtgärdat sitt misstag s när han nickade Kudus inspel vid sidan av målet, innan Bowen kunde ha säkrat en seger på övertid. Hans nick gick dock rakt i Johnstones famn på nära håll.

En sämre match av bägge lagen men framför allt av West Ham som låter Palage styra alldeles för mycket av spelet. Ett oavgjort resultat känns dock okej efter insatsen på planen.