Damlagets vecka 21

Damlagets vecka 21

Varje måndag publiceras en sammanfattning med vad som har hänt i damlaget under den gångna veckan. Samt var, när och hur du kan se lagets matcher under den kommande veckan.

VECKA 21

Under veckan som gått har:



Det är inte bara Emma Hayes som lämnar Chelsea nu när säsongen är slut. I måndags stod det klart att fem personer från ledarstaben lämnar tillsammans med henne för att arbeta tillsammans i det amerikanska landslaget.
Denise Reddy, Stuart Searle, Bart Caubergh, Ferdia oHanrahan och Cameron Meighan är de som lämnar vilket medför att Chelsea utöver en huvudtränare även behöver rekrytera en assisterande tränare, en målvaktstränare, ”Head of performance coach”, en fotbollsanalytiker med inriktning på spelarna och en med inriktning spelets taktiska bitar.



Lauren James röstades fram av oss supportrar till årets spelare i WSL. De sperlare som hon ställdes mot var inga mindre än Niamh Charles, Aggie Beever-Jones (Chelsea), Lauren Hemp, Khiara Keating, Khadija ”Bunny” Shaw (Manchester City), Lotte Wubben-Moy (Arsenal) samt Elisabeth Terland (Brighton).


Nu tar damlagets vecka sommaruppehåll, men gör ett nedslag i juni med en säsongssummering.
 



Kommande:

Här näst väntar OS för flera av våra kungsblå spelare. OS hålls i Paris mellan 26 juli och 11 augusti.
 

Källor:
Fem lämnar ledarstaben
Lauren James

Sofia Almroth@AlmrothSofia2024-05-27 12:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea