Efter ännu en lårskada – Reece James har opererat sig
Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande för vår kapten!

Efter ännu en lårskada – Reece James har opererat sig

Chelseas lagkapten tvingades utgå redan efter 27 minuters spel mot Everton tidigare denna månad. Under torsdagskvällen meddelade Reece James att han opererat låret.

Reece James hade problem med baksida lår i våras, en av flera frånvaroperioder orsakade av just den muskeln. Kaptenen spelade 76 minuter i höstens Premier League-premiär, men var därefter borta i dryga två månader. Även denna gång på grund av problem med hamstring-muskeln. Efter inhoppet mot Arsenal hoppades alla kungsblå att det skulle vara sista gången akademiprodukten tvingades stå åt sidan på grund av skada. Men så blev inte fallet.

Den 10 december var olyckan framme igen, då James tvingades lämna Goodisons gräsmatta redan efter 27 minuters spel. 24-åringen har sedan dess utvärderats av specialister och nått beslutet att en operation var nödvändig. James meddelade via sociala medier att han under torsdagen utfört operationen, som förhoppningsvis ska åtgärda problematiken en gång för alla.

Enligt uppgifter till The Athletic kommer högerbacken vara borta i flera månader för att rehabilitera sig efter operationen. Vi önskar James lycka till med rehabiliteringen och att vi så snart som möjligt får se en fullt frisk Reece James ute på Cobham och Stamford Bridge.

Wiktor Lidvall@LidvallWiktor2023-12-21 23:53:00
Author

Fler artiklar om Chelsea