Förlust för Barnsley i bortamatchen mot Derby
Josh Benson gjorde mål för andra matchen i rad i förlustmatchen mot Derby

Efter fyra tävlingsmatcher har våra anfallare fortfarande en nolla i målkolumnen, det sammanfattar ganska väl varför det inte lyft för Barnsley än.

Ytterligare en match där våra anfallare får kliva av mållösa, trots att vi gör en ganska bra bortamatch blir vi poänglösa pga svårigheten att få in bollen i nät. När vi samtidigt ger bort mål som i fallet med Derbys första blir det ännu svårare att plocka poäng.
I minut 8 fick Derby en hörna, Conor Hourihane slog in den nära mål. Vår normalt väldigt stabila keeper Brad Collins kom ut helt fel och missade bollen helt, bakom honom stod en förvånad Conor McArthy och fick se bollen studsa på sig och in i mål.
Matchen hade varit ganska jämn fram tills dess, men efter målet kopplade Barnsley ett litet grepp om matchen. I minut 21 föll presspelet ut väl, Josh Benson kunde vinna bollen högt och spelade in bollen till en helt fristående James Norwood, Derbys duktiga målvakt Wildsmith kom dock ut snabbt och kunde avstyra Norwoods avslut.
Istället för 1-1 där skulle hemmalaget istället dryga ut sin ledning i 35e minuten. Efter en snabb omställning kunde Barhuizen rycka sig loss på vänsterkanten och vackert servera Mendez-Laing vid straffpunkten som kyligt placerade in 2-0.

Halvtid 2-0

Andra halvlek spelar Barnsley upp sig ytterligare, reduceringen borde kommit efter en frispark där Aitchison blev helt ren på bortre stolpen men avslutet gick över ribban.
I den 64e minuten skulle Barnsley ändå tillslut få målljubla, Luke Thomas letade fram bollen till Josh Benson strax utanför straffområdet som tog med på en tuch och avslutade vackert med ett lågt skott i högerburgavel.
Barnsley fortsatte och trycka på, den stora kvitteringschansen skulle vår kapten Mads Andersen få på övertid, men hans nick efter hörna smet precis utanför stolpen.
Spelmässigt klart godkänt men vi är väldigt trubbiga framåt. Blir inte förvånad om vi får in någon mer välbehövlig förstärkning i anfallet innan transferfönstret stänger.

Gissade rätt på startelvan denna veckan i inför artikeln, men vi tar den igen.
Målvakt: Collins
Försvar: McArthy(Cundy), Andersen, Kitching
Mittfält: Williams, Conell(Odour), Benson, Thomas, Styles
Anfall: Aitchison(Marsh), Norwood(Cole)

Närmast väntar hemmamatch redan på tisdag när Bristol Rovers kommer på besök.