Villa Park, 2023-05-13 16:00

Aston Villa - Tottenham

Hur ska vi minnas säsongen?
Vad spelar Spurs för?

Hur ska vi minnas säsongen?

Säsongen är på väg mot ett slut. Spurs har ett jobb att göra. En dålig avslutning kommer att sätta sina spår, medan något bra kan ge nåt att bygga vidare på, så mötet med Aston Villa kan vara viktigare än vad vi på förhand tror.

Aston Villa borta. Det osar serielunk. En match bland många andra. Så är också fallet. Kanske är det till och med mindre viktigt än så. Men som med mycket annat i livet är det små obetydliga saker som gör stor skillnad. Det här kan vara ett sånt tillfälle.


Hur blir det med Kane?
Ta en sån sak som Harry Kane. Nånstans ska vi ta oss igenom det här. Kanes framtid. Det är klart att en positiv säsongsavslutning förbättrar oddsen för att han faktiskt vill stanna. Det om något är en cupfinal.

Tottenham får inte spela i Champions League. Det får inte Aston Villa heller. Spurs vill nå topp fyra nästa år. Aston Villa är inte riktigt där. Så kanske är Spurs favoriter, med tanke på att det finns en högre ambitionsnivå i klubben, men är det något vi vet är det att klubbens ambitioner inte alltid går hand i hand med hur Spurs presterar.


Ett slag om nån typ av placering
Det är fördel Spurs. Aston Villa är tre poäng och en sämre målskillnad efter. Men vid en hemmavinst är det ganska lika, det kommer att hänga på hur många mål som skiljer lagen åt i denna match. Sen är det kanske Conference League som det spelas om. Det och möjligtvis Kanes framtid.

Möjlig startelva Spurs:
Forster
Royal Romero Lenglet Davies
Porro Højbjerg Skipp Son
Richarlison Kane

TV: Kane bör lämna Tottenham 
 

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2023-05-12 21:12:00
Author

Fler artiklar om Tottenham