Tottenham Hotspur Stadium, 2023-04-27 21:15

Tottenham - Manchester U

Reaktion mot Manchester United?
Ryan Mason ska få spelarna att spela för honom på ett sätt som Cristian Stellini misslyckades med.

Reaktion mot Manchester United?

Newcastle United förnedrade Tottenham. Cristian Stellini fick gå. Ryan Mason ska nu väcka liv i detta lag samtidigt som Manchester United säkert uppskattar chanserna att förvärra Spurs kris.

Ryan Mason är väl rätt man för uppgiften? Han kommer att trycka på rätt knappar och få spelarna att tända till. Sen kanske inte det räcker, Manchester United är bättre än något man kan slå bara på ren inställning. Men ändå. Det är ju lite intressant att se var det här ska ta vägen.


Framtiden börjar nu
Tottenham hade verkligen chansen att spela sig till en bra position för att kunna nå Champions League. Men det verkade som att ingen brydde sig. Newcastle gjorde alltså fem mål på Spurs innan en halv halvlek var spelad. Den här matchen mot Manchester United hade kunnat vara så annorlunda. Men när den inte handlar om att nå Champions League är den ändå intressant på sitt sätt. Det är inte ofta ett lag spelar en sån här match. Vi vet att det gamla inte fungerade. Nu är Spurs på väg i en annan riktning. Vilken återstår att se.

Mason kan hitta på nåt. Han har det i sig. Samtidigt föll Spurs mot Newcastle just för att Stellini försökte hitta på nåt. Eller, det hade nog blivit förlust oavsett vilket, men den här förlusten kom för att Spurs inte tänkte försvara.


Vad hittar Mason på?
Det går intr att veta hur Mason tänker. Det är inte oväntat om han plockar in Ben Davies i laget. Men i övrigt? Vi får se. Förhoppningsvis kommer spelarna visa att dom inte tänker låta sig förnedras igen.


Möjlig startelva Spurs:
Forster
Porro Dier Romero Davies
Kulusevski Højbjerg Skipp Son
Richarlison Kane

TV: Mason ska leda Tottenham: "Jag är redo" 

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2023-04-26 19:13:00
Author

Fler artiklar om Tottenham