Old Trafford, 2023-03-19 17:30

Manchester U - Fulham
3 - 1

Spelarbetyg: Manchester United - Fulham
Bruno Fernandes får göra två mål när Manchester United går vidare i FA-cupen

Spelarbetyg: Manchester United - Fulham

Manchester United är vidare i FA-cupen efter att ha vänt 0-1 till 3-1 mot Fulham. En straffsituation i 72 matchminuten där inte bara Willian som tar med handen får rött kort utan även Mitrovic, som får ett mindre hjärnsläpp och puttar till domaren i får syna det röda kortet. Mål av Bruno på straffen och i anfallet efter gör Sabitzer sitt första mål för United och vändningen är ett faktum. Efter det kan inte Fulham hämta sig och Bruno får punktera matchen på tilläggstid.


1 – Sälj!
2 – Usel
3 – Underkänd
4 – Godkänd
5 – Bra
6 – Mycket bra
7 – Best


David De Gea:  5
Inget att göra på målet. Står annars för ett par klassräddningar som håller United kvar i matchen.

Aaron Wan-Bissaka:  4
Som resten av backlinjen gör han en stabil insats defensivt.  Finns mer att önska i offensiven.

Harry Maguire: 5
Börjar svajigt med några felpass och ett gult kort redan efter 20 minuter.  Spelar upp sig och har några fina brytningar när han kliver upp på Fulham-spelarna. Stabil insats av vår kapten.

Lisandro Martinez: 4
Visar sin fina vänsterfot vid ett flertal tillfällen. Stabil som vanligt i defensiven.

Luke Shaw: 4
Ganska osynlig genom hela matchen. Som Wan-Bissaka finns det mer att önska i offensiven. Flyttar fram mer när vi blir två man mer på planen och står även för en assist till 2-1 målet.

Marcel Sabitzer: 4
Fyller på bra i offensiven. Ligger ibland lite väl högt upp i planen vilket gör det svårt för McTominay som får täcka stora ytor framför backlinjen. Gör viktiga 2-1 målet men en snygg klack.

Scott McTominay (Ut 58`):  4
Försvinner tyvärr i uppspelsfasen vilket gör att våra backar får slå långa bollar hela tiden. Får täcka stora ytor i defensiven och gör det okej.

Bruno Fernandes: 4
Slår bort många bollar i matchen. Säker från 11 meter när han får chansen att göra 1-1. Blir även två målskytt när han skjuter in 3-1 på tilläggstiden. Gör två mål vilket höjer betyged till godkänt.

Jadon Sancho: 3
Svag match. Får det inte att stämma verken i passningsspelet eller i övrigt. Fixar fram straffen vilket blir matchavgörande. 

Marcus Rashford ( Ut 83`): 3
Kommer inte upp i den klass vi blivit vana vid. Såg lite trött ut i denna match. Kräver ändå lite mer av vår superstjärna.

Wout Weghorst: 3
Jobbar som vanligt hårt. Får några få lägen men saknar det lilla sista för att sätta dit bollen. Behöver bli bättre på sina avsluten.

Inhoppare:

Antony (In 58`): 4
Vill mycket utan att riktigt få ut något. Fin aktion i slutet när han glider igenom försvaret men tyvärr inte får till avslutet.

Fred (In 83`): -
Spelat för lite för betygsätta.

Vad har ni för känslor efter matchen? kommentera gärna nedanför.

GGMU

Marcus Sundellminiraka@hotmail.com@Miniraka2023-03-19 20:29:00
Author

Fler artiklar om Manchester U