London Stadium, 2023-12-14 21:00

West Ham - Freiburg

Dags för gruppen att avgöras
Dags att släppa gamnackarna imorgon!

Dags för gruppen att avgöras

Imorgon väntar den hittills viktigaste matchen för West Ham i detta gruppspel. Freiburg kommer på besök och förutsättningarna är enkla: West Ham behöver oavgjort för att vinna gruppen medan Freiburg behöver vinna.

West Ham kommer fortsatt till spel utan Antonio och oavsett om Areola är tillgänglig eller inte så lär Fabianski starta, i övrigt har West Ham inga avbräck att skylla på.
Risken är snarare att spelarnas självförtroende är stukat efter att ha utklassats av Fulham och framförallt att Moyes blir ännu mer försiktig. Ingenting kan bjuda in Freiburg mer än så.

Vad de tyska gästerna beträffar kommer de till spel med en längre skadelista (kan dock inte säga hur viktiga dessa spelare är), men med bättre form, senaste förlusten kom borta mot Leipzig för en månad sedan, de har två raka ligavinster och vann senaste Europa League-matchen med 5-0 mot Olympiakos. Det lär således inte vara något fel på självförtroendet!

Spelare för spelare ska West Ham vara ett starkare lag än Freiburg, men gästerna kommer med bra form och det här kommer bli tufft för West Ham. Vi får vara tacksamma inbördes möten gäller före målskillnad så vi klarar oss på ett kryss, jag hoppas dock verkligen att Moyes inte går för att försvara poängen från början…

Vi får vara beredda på en spännande match. Se till att ha chips och annat tilltugg redo så inte nagelbanden förstörs lagom till jul… Det är viktigt att vinna gruppen och undvika möte med en av treorna från Champions League!

Come On You Irons!

 

JesperJesperWHU2023-12-13 18:08:00
Author

Fler artiklar om West Ham