Emirates Stadium, 2023-12-28 21:15

Arsenal - West Ham

Dags för West Ham att besöka Emirates

Dags för West Ham att besöka Emirates

På torsdagkvällen väntar säsongens sista match för West Ham då det väntar derby på Emirates och en av säsongens svåraste matcher då Arsenal har chans att återta serieledningen.

West Ham kommer fortsatt till spel utan Antonio medan Aguerd och Cornet är tveksamma. I övrigt är tacksamt nog hela laget intakt.

West Ham tog en skön seger före jul med 2-0 mot Man. United och trion Paqueta, Kudus och Bowen kan skada vilket motstånd som helst och lagets form är det inget fel på (om vi räknar bort bottennappen mot Fulham och Liverpool).

Vad Arsenal beträffar så kommer de bland annat till spel utan Havertz som är avstängda samt skadade Partey och Tomiyasu. Därmed har Gunners större avbräck, men med det sagt har de fortfarande ett av seriens starkaste lag och vår gamle kapten har gett laget en extra dimension.

Vad som dock oroar mig mest är att West Ham inte vunnit på Emirates sedan 2-0-segern i premiären 2015-16, därefter har vi åtta raka förluster borta mot Arsenal. Det här kommer bli en tuff match, men samtidigt kommer det passa oss att låta dem hålla i bollen och spela på omställningar så det kan finnas möjligheter för en tidig nyårsknall.

Come On You Irons!

TV: West Ham avgjorde i andra halvlek – fortsatt tungt för Man United
 

Jesper JesperWHU2023-12-27 09:57:00
Author

Fler artiklar om West Ham