Inför Aston Villa- West Ham United FC

Inför Aston Villa- West Ham United FC

Birmingham, Villa Park och närmare bestämt Aston Villa står näst på tur för West Ham i ett bortamöte under söndagen.

Efter ett otroligt dystert landslagsuppehåll för framförallt svensk del, återvänder 11 stycken West Ham spelare återigen till London och laddar upp inför att ta sig längs M1 och M6 till Birmingham. Söndagens match drabbas samman med ett formstark Aston Villa som har byggt vidare på den goda formen man visade upp under förra säsongen då laget kvalificerade sig till UEFa Conference Leauge. West Ham å andra sidan har också startat säsongen starkt. Matchen innan landslagsuppehållet lyckades laget hämta ikapp till ett oavgjort resultat där det även fanns bud på att plocka alla tre poäng.

I presskonferensen inför matchen började David Moyes med att bedöma motståndarna Aston Villa för att de har skapat något bra under Emery. Aston Villa har gjort en liknande resa som West Ham gjort de senaste säsongerna och enligt Moyes fortsätter de att bygga på sina framgångar.

Moyes fortsätter presskonferansen med att berömma Jarrod Bowen som skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Bowen som har visat sig bli en av lagets absoluta toppspelare de senaste säsongerna har kritat på ett avtal med klubben till och med 2030. En annan spelare som har haft det tufft under förra säsongen men som har börjat denna säsongen bra är tjecken Soucek. Enligt Moyes har tjecken varit otroligt viktig under den inledande säsongen.

Trots att flera West Ham spelare har spelat med sina respektive hemländer har ingen skada rapporteras. Sedan tidigare är Cresswell och Johnson skadade och så är fallet fortfarande. Av den anledningen räknar jag med att laget som ställer upp mot Aston Villa är samma som sist mot Newcastle.

West Ham United XI
Areola
Coufal-Zouma- Aguerd- Emerson
Ward-Prowse -Alvarez
Bowen- Soucek- Paqueta
Antonio



Come On You Irons!

TV: Isak tvåmålsskytt mot West Ham
 

 

Eric2023-10-21 10:22:00
Author

Fler artiklar om West Ham