Lös Chelsea FC-medlemskap (tidigare True Blue) 2024/25
Gå med i Chelseafamiljen och få möjlighet att köpa biljetter till Chelseas matcher.

Lös Chelsea FC-medlemskap (tidigare True Blue) 2024/25

Nu är det möjligt att lösa medlemskap i Chelsea FC (f.d. True Blue-medlemskap) för säsongen 2024/25.

Det officiella medlemskapet i Chelsea har ändrats från och med säsongen 2022/23 och heter inte längre True Blue. Det nya namnet är Chelsea FC Membership, inom CSS kommer vi att kalla det för Chelsea FC-medlemskap.

Chelsea-medlemskapet löser du på Chelseas hemsida där du klickar på "Become a member". Medlemskapet finns i flera olika kategorier som innehåller olika förmåner.

Observera att varje medlemskap måste ha en unik mailadress. Det går alltså inte att flera familjemedlemmar har medlemskap registrerade med samma mailadress.


CSS rekommenderar att de som vill kunna köpa matchbiljetter löser medlemskapet Adult Ticket Only Membership för £35 då vi anser att det viktigaste med medlemskapet i Chelsea är att kunna köpa matchbiljetter. Vill du ha Chelseas medlemsgåva eller medlemstidning ska du självklart köpa ett av de dyrare medlemskapen.

För juniorer (0-19 år) rekommenderar vi de olika juniormedlemskapen som även möjliggör köp av biljetter till juniorpriser.

Samtliga Chelsea FC-medlemskap måste kombineras med ett medlemskap i Chelsea Supporters Sweden för att du ska kunna köpa biljett genom CSS. Du löser ditt CSS-medlemskap här. Självklart går det bra att vara medlem i CSS utan att vara medlem i Chelsea FC, men då försvinner möjligheten till biljettköp.

Du måste även ha meddelat ditt Chelsea FC-medlemsnummer till CSS innan du ansöker om biljett. Detta eftersom CSS endast kan ansöka om biljetter för de medlemmar som vi har registrerat som CSS-medlemmar hos Chelsea.

Om du förnyar ditt medlemskap eller köper ett nytt medlemskap senast 15:00 19 juli 2024 får du fem lojalitetspoäng. Lojalitetspoängen behöver du om du ska köpa biljetter till de lite mer attraktiva matcherna.

Chelsea brukar stänga medlemsregistreringen i december varje år, men har ännu inte kommunicerat något kring hur det blir denna säsong, så det är lika bra att lösa medlemskapet så snart som möjligt för att inte riskera att bli utan.

Om problem uppstår när du försöker registrera dig för Chelsea-medlemskap rekommenderar vi att du använder kontaktformuläret på Chelseas hemsida och beskriver ditt problem. Chelsea är bättre lämpade att svara på frågor kring Chelsea-medlemskap än vad CSS-ledningen är.

Chelsea Supporters Sweden2024-07-01 14:00:00

Fler artiklar om Chelsea